Briefjes vals geld, ter illustratie
Volledig scherm
Briefjes vals geld, ter illustratie © Jamaica Vink

Aangehouden met vals geld, een neppistool en veel wiet op zak: ‘We wilden gewoon lol trappen en veel blowen’

ZUTPHEN - Waren twee Duitsers (22 en 20) die werden gepakt met 149 valse biljetten van 50 euro, een gaspistool en 200 gram hennep onderweg naar Amsterdam om heel veel te blowen en lol te trappen zoals ze zeggen? Of was er een ripdeal ophanden, die werd gefrustreerd door hun aanhouding afgelopen april in Zevenaar?

2 reacties

 • Joris Driepinter

  2 maanden geleden
  Ik, 21 jaar, zat laatst ook in mijn gehuurde wagen, die niet heel goedkoop was, met een paar zakjes wiet toppen en met 149 briefjes van 50, zijnde bijna € 7.500,- in mijn auto op weg naar Amsterdam... ik zag een namaak wapen onder de mat liggen en heb het maar weer terug gelegd, want ik weet dat je dat niet mag hebben... want ik doe geen dingen die niet mogen... gelukkig heeft "mijn" advocaat geluld als Brugman en maakte de rechter er een milde straf van... echt lachen, dat rechtssysteem hé...
 • tinus aardsen

  2 maanden geleden
  Lol trappen? Met drugs op ga je alleen maar rotzooi trappen en dingen doen die niet door de beugel kunnen! Alle soorten drugs moet verboden worden en snel!! Word hoog tijd dat er hard ingegrepen word tegen mensen die die rotzooi gebruiken, komt alleen maar ellende van!!
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Liemers