Volledig scherm
Het nieuwe interieur van de verbouwde Aldi in Zevenaar. © PR

Aldi heropent in Zevenaar na verbouwing: proeven bij foodtruck

ZEVENAAR - Supermarkt Aldi heropent vrijdag in Zevenaar na een verbouwing van zes weken. De winkel aan de Muldershof is uitgebreid, heeft een nieuwe indeling en beschikt over een bakkerij waar brood wordt afgebakken.

De winkel in Zevenaar is uitgebreid met 350 vierkante en daarmee een van de grotere filialen in Nederland, meldt het bedrijf. Bij de verbouwing van de winkel zijn volgens de Duitse supermarktketen zoveel mogelijk duurzame bouwmaterialen gebruikt. De supermarkt beschikt zowel binnen als buiten over led-verlichting. In de schappen zijn steeds meer biologische en Fairtrade-producten te vinden, aldus de keten. 

Foodtruck

Bij de werkzaamheden zijn volgens Aldi regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken. Filiaalleider Jurgen Mekers verricht vrijdag om acht uur ‘s ochtends de opening van de vernieuwde supermarkt. Op de parkeerplaats naast de winkel staat die dag een foodtruck. Daar worden gerechtjes bereid met Aldi-producten die klanten gratis kunnen proeven. 

Volledig scherm
De parkeerplaats aan de Muldershof tijdens de verbouwing van de Aldi. © DG/KM

Komend weekeinde zijn in de winkel verschillende proeverijen. Dat hangt samen met het vernieuwde assortiment van de supermarkt, waarbij de nadruk op verse producten ligt.

Volgens een woordvoerster is in de winkel de signing, de bewegwijzering, verbeterd: met behulp van foto's zijn de verschillende producten makkelijker te vinden.

Naast Albert Heijn, Jumbo en Coop is Aldi de vierde supermarktketen in het Zevenaarse centrum. De Spar heeft in Zevenaar vestigingen aan de Doesburgseweg en de Spaansmaat. Naast de Aldi aan de Muldershof zijn honderd betaalde parkeerplaatsen.

Liemers