Vertegenwoordigers van de Angerlose verenigingen bij het dorpshuis. Op de voorgrond Toon Derksen, voorzitter van het dorpshuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Vertegenwoordigers van de Angerlose verenigingen bij het dorpshuis. Op de voorgrond Toon Derksen, voorzitter van het dorpshuis. © theo kock persfotografie

Angerlo verbijsterd door nieuwe verdeling subsidie: ‘Het dorp zal letterlijk en figuurlijk in verval raken’

ANGERLO - Sluiting dreigt voor dorpshuis De Meent. Daarvoor waarschuwt Toon Derksen, voorzitter van het dorpshuis in Angerlo. Door de nieuwe subsidieregeling van de gemeente kunnen verenigingen straks de huur niet meer betalen, voorziet Derksen: ,,Het dorp zal letterlijk en figuurlijk in verval raken.”

6 reacties

 • Greet

  1 jaar geleden
  Vraag het Angerlo Vooruit, 4 ton voor kantine en kleedkamers gekregen.
 • Henk Kok

  1 jaar geleden
  HK Als Angelo in het verleden niet zo graag bij Zevenaar wilde aansluiten, lees opgaan, waren ze met Doesburg wellicht beter uit geweest.
 • feitenchecker

  1 jaar geleden
  Valkuil? Wat dacht je van HAL12.
 • wimpie

  1 jaar geleden
  Besturen is vooruitkijken, maar dat weten ze in de politiek nog steeds niet.Heel vaak staren zij zich blind op de besparing (bezuiniging) van een dubbeltje, maar hebben dan niet door, dat die besparing meer als een euro gaat kosten!Overigens: Moeten wij als (oud) Zevenaarders nog steeds blij zijn met de fusie met Rijnwaarden?Wat zal de volgende valkuil zijn?
 • Greet

  1 jaar geleden
  Bij de Raadsverkiezingen 2017 gingen er in Angerlo van de 568 uitgebrachte stemmen 308 naar Lokaal Belang en 151 naar huidig coalitiegenoot CDA.  Dat is 80% (!) van de totaal. Niet zeuren nu.
 1. Auto's gaan in vlammen op in Geldermalsen
  Play

  Auto's gaan in vlammen op in Geldermal­sen

 2. Osterhaus verbaasd over vaccinatietempo: 'Waarom zetten we onze militairen niet in?'
  Play

  Osterhaus verbaasd over vaccinatie­tem­po: 'Waarom zetten we onze militairen niet in?'

Liemers