Volledig scherm
De nieuwe kleedaccommodatie van Angerlo Vooruit © Angerlo Vooruit

Angerlo Vooruit neemt nieuwe kleedkamers in gebruik

ANGERLO - Voetbalclub Angerlo Vooruit neemt op 25 augustus het nieuwe kleedkamercomplex op sportcomplex Mariëndaal in gebruik. De aftrap van het nieuwe seizoen wordt te baat genomen om de nieuw accommodatie feestelijk te openen.

De bouw van het nieuwe kleedkamercomplex is eind maart 2018 begonnen. De bouwwerkzaamheden zijn verricht door aannemer Hoornstra en het installatiewerk door installateur Gotink.

Vrijwilligers

Maar een groot deel van de werkzaamheden is ook door vrijwilligers van de club gedaan. Na de kleedkamers zal de kantine grondig worden verbouwd.  De werkzaamheden daarvoor beginnen naar verwachting in september.

Op 25 augustus wordt om 13 uur de nieuwe kleedaccommodatie geopend. Na het officiële gedeelte zijn er diverse activiteiten voor de jeugd en is er een springkussen. Om 14.15 uur speelt oud-Angerlo Vooruit tegen het huidige eerste elftal van Angerlo. Om 15.00 uur volgt een rondleiding door het nieuwe kleedkamercomplex. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers