Asil Alimi baalt als een stekker. In de nacht van woensdag op donderdag werd voor de derde keer ingebroken bij zijn telecomwinkel aan de Nieuwe Doelenstraat in Zevenaar. ,,Er moet iets gebeuren. Ik voel me niet veilig."
Volledig scherm
PREMIUM
Asil Alimi baalt als een stekker. In de nacht van woensdag op donderdag werd voor de derde keer ingebroken bij zijn telecomwinkel aan de Nieuwe Doelenstraat in Zevenaar. ,,Er moet iets gebeuren. Ik voel me niet veilig." © Jan Ruland van den Brink

Asil ten einde raad na derde inbraak in twee jaar: ‘Ik baal verschrikkelijk’

ZEVENAAR - Voor de derde keer in twee jaar werd in de nacht van woensdag op donderdag ingebroken bij de telecomwinkel van Asil Alimi in Zevenaar. Ruiten gingen aan diggelen, de pui werd beschadigd. Alimi is ten einde raad.

2 reacties

 • Criticaster

  2 maanden geleden
  Gewoon maatregelen nemen was goedkoper geweest, achteraf janken kunnen we allemaal.een speciale glassoort installeren en ze komen er niet doorheen, een rolluik of schuifluiken het is allemaal mogelijk maar kost een paar centen. Het zal mij niks verbazen als dit niet om een inbraak gaat maar om het wegpesten van de man, er valt namelijk geen fluit te halen.
 • Louis

  2 maanden geleden
  Ben het helemaal eens met deze benadeelde middenstander. Meer surveillance en camera's. Maar zolang er bij de politie nog mensen zijn die beweren dat camera's niet nodig zijn (ik denk aan de discussie in de raad over camera beveiliging bij het station) vrees ik met grote vreze. Of het moet zo zijn dat ook bij de politie eens het besef komt dat er meer beveiligd moet worden, ook met camera's. 
 1. Zevenaar maakt selectie van ‘geheime dossiers’ over personeelsbeleid; oud-ambtenaar ‘elke keer weer belazerd’
  PREMIUM

  Zevenaar maakt selectie van ‘geheime dossiers’ over personeels­be­leid; oud-ambtenaar ‘elke keer weer belazerd’

  ZEVENAAR - Zevenaar gaat alsnog selecteren welke stukken van de veelbesproken raadsenquête openbaar zijn, welke geheim moeten blijven en welke kunnen worden vernietigd. Het complete dossier over het falende Zevenaarse personeelsbeleid ligt nu achter slot en grendel bij het Streekarchivariaat. Maar het moet terug naar de gemeente, waar het in zijn geheel wordt uitgezocht.
 1. Studenten willen meer te zeggen hebben over coronaregels
  Play

  Studenten willen meer te zeggen hebben over coronare­gels

 2. Bouwvakkers onwel door ongeluk op zandafgraving Spijk
  Play

  Bouwvak­kers onwel door ongeluk op zandafgra­ving Spijk

Liemers