Volledig scherm
Van de auto van de man die op de A12 over de vangrail sloeg, is weinig meer over. © Jordi Deckert Eastview media

Auto slaat via vangrail over de kop op A12 bij Babberich

BABBERICH - Een automobilist is in de nacht van donderdag op vrijdag achter op een rijdende vrachtwagen gebotst op de A12 bij afslag Babberich en vervolgens via de vangrail over de kop geslagen en tot stilstand gekomen. De auto van de man is daarbij volledig verwoest. 

Het ongeluk gebeurde rond 04.00 uur. Het zou gaan om een Doetinchemmer die over de A12 van Zevenaar richting de Duitse grens reed. 

Wonder boven wonder kon de bestuurder zelfstandig uit de auto komen. Hulpdiensten die snel ter plaatse waren hebben de bestuurder onderzocht en ondanks het enorm beschadigde voertuig is de persoon enkel ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De vrachtwagen raakte bij de aanrijding ook beschadigd, de chauffeur kwam met de schrik vrij. De snelweg was enige tijd deels afgesloten. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers