Volledig scherm
PREMIUM
De Hut is nu al een pleisterplaats voor fietsers. Foto: Theo Kock © theo kock persfotografie

Bezoekers genieten tijdens zonovergoten Pasen van verkoelend ijsje bij Lobithse IJshut

LOBITH- Nippend aan een kopje koffie of genietend van een verkoelend ijsje. Bij De IJshut aan de Eltenseweg in Lobith genoten bezoekers dit paasweekend van het warme lenteweer. De nieuwbakken horecagelegenheid aan de Duitse grens opende in maart haar deuren. 

,,Het is nog steeds een zoektocht. Wat werkt wel, wat niet’’, zegt Pascal Mulder. Al vanaf 1984 runt de familie Mulder Grenswinkel ‘De Hut’ aan de Eltenseweg. Mulders ouders runden naast de grenswinkel verschillende zaken in Lobith/Tolkamer. Zelf nam hij het stokje over. Toen het woonhuis naast de winkel afgelopen jaar vrijkwam, besloot Mulder samen met zijn vrouw Dunja er een horecagelegenheid te beginnen. ,,We verkochten al softijs en koffie. Het was voor ons een logische stap om het vrijstaande pand te gebruiken voor horeca’’, aldus Mulder. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers