Volledig scherm
Bloemen voor supermarkteigenaar Jan Heemskerk van de Zevenaarse VVD-fractie. © PR

Bloemen voor Zevenaarse ondernemer:
‘Als dank voor inzet voor samenleving’

ZEVENAAR - Bloemen voor Jan Heemskerk, eigenaar van supermarkt Jumbo in Zevenaar en interim-voorzitter van Vereniging Ondernemend Zevenaar. De ondernemer kreeg vrijdag bezoek van de plaatselijke VVD-fractie.

Die overhandigde Heemskerk een boeket, als dank voor zijn inzet voor de Zevenaarse samenleving. Dat gebeurde op de landelijke Dag van de Ondernemer. ,,Jij doet ontzettend veel voor de Zevenaarse gemeenschap", liet VVD-fractie-voorzitter Peter Vos de ondernemer weten, ,,en dat is best wel eens een bedankje waard.”

Overdekte ijsbaan

Heemskerk heeft onder meer het initiatief genomen voor een overdekte ijsbaan in het centrum van Zevenaar. De ijsbaan staat van 7 december 2019 tot 11 januari 2020 op de parkeerplaats aan de Oude Doesburgseweg. 

Putman Groep

In Westervoort reikten gemeente en provincie Gelderland donderdag een taart uit  aan de Putman Groep in het dorp. Met deze zogenoemde European Entrepreneurial Region Dankjeweltaart (EED) willen gemeenten en provincie ondernemers bedanken die ‘een bijdrage leveren aan de innovatieve en sprankelende Gelderse economie’. Putman Groep kreeg de taart onder meer vanwege zonnepanelen op het gehele dak, het gebruik van energiezuinige apparatuur en hergebruik van bouw- en sloopafval tot nieuwe producten (circulariteit).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers