Boes en Poes in november bij de presentatie van de stadsprins. Het was het eerste moment dat werd vastgelegd door de cameraploeg die de Zevenaarse stadsprins en zijn adjudant ook deze dagen zullen volgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Boes en Poes in november bij de presentatie van de stadsprins. Het was het eerste moment dat werd vastgelegd door de cameraploeg die de Zevenaarse stadsprins en zijn adjudant ook deze dagen zullen volgen. © Jan Ruland van den Brink

Boes en Poes aan de boemel tijdens omstreden verkleedfeest: ‘Dat akkefietje zullen we niet vergeten’

ZEVENAAR - De Zevenaarse basisschool De Carrousel besloot het carnaval om te dopen in verkleedfeest en heel Holland stond op zijn kop. ,,Voor veel mensen is dit voer om flink tekeer te gaan”, zegt stadsprins Eric Boschman (58), alias Boes. Voor Boes is carnaval meer dan een verkleedfeest. ,,Véél meer.”

Dat carnaval zoveel meer is dan een verkleedfeest, moet blijken uit de documentaire die momenteel wordt gemaakt. De Zevenaarse stadsprins Boes en zijn adjudant Poes, alias Max Hetterscheid, worden deze dagen op de voet gevolgd door een filmploeg. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers