De overnachtingshaven Tuindorp bij Lobith van bovenaf gezien. Een paar kilometer verderop bij Spijk wordt een overnachtingshaven met 50 ligplaatsen aangelegd.
Volledig scherm
De overnachtingshaven Tuindorp bij Lobith van bovenaf gezien. Een paar kilometer verderop bij Spijk wordt een overnachtingshaven met 50 ligplaatsen aangelegd. © Google streetview

Boskalis bouwt overnachtingshaven bij Spijk waar ook schepen met gevaarlijke stoffen kunnen aanmeren

SPIJK - Boskalis uit Papendrecht  gaat de nieuwe overnachtingshaven in de Beijenwaard bij Spijk aanleggen. Rijkswaterstaat heeft het internationaal opererende baggerbedrijf de opdracht voor de aanleg van vijftig ligplaatsen gegund.  

 1. Wie betaalt de schade als een tiener een kapsalon in brand zet? ‘We willen dat hij of zij het nooit meer doet’
  PREMIUM

  Wie betaalt de schade als een tiener een kapsalon in brand zet? ‘We willen dat hij of zij het nooit meer doet’

  ZEVENAAR - Een jongen van 13 jaar is aangehouden na de verwoestende brand in kapperszaak Your Hair Expert aan de Mallemoolen in Zevenaar. De jonge verdachte wordt beschuldigd van brandstichting en wordt verhoord. De politie heeft geen aanwijzingen dat meerdere daders erbij betrokken zijn. Hoewel de jongen vooralsnog niet schuldig is bevonden, roept zijn aanhouding wel vragen op.
 2. Met de aanhanger naar het aanbiedstation? Neem maar een goedgevulde portemonnee mee
  PREMIUM

  Met de aanhanger naar het aanbiedsta­ti­on? Neem maar een goedgevul­de portemon­nee mee

  ’s-HEERENBERG/ ZEVENAAR - Met open mond stond Mark Mooren vorige week bij de milieustraat in Zevenaar. Zes vuilniszakken met huishoudelijk afval leverde de Didammer in. Of hij daar even 24 euro voor wilde aftikken. Mooren wist niet wat wij hoorde, maar betaalde zonder te mokken. ,,Eén keer vergeten de container aan de weg te zetten komt mij zo wel heel duur te staan.” En het wrange is: was hij een paar dagen eerder geweest, dan had hij veel minder hoeven te betalen.
 1. Heftige bodycambeelden van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven
  Play

  Heftige bodycam­beel­den van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven

 2. Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart
  Play

  Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart

Liemers