De jachthaven in Giesbeek.
Volledig scherm
De jachthaven in Giesbeek. © HENK RODRIGO

Boten gestript van motoren bij jachthaven in Giesbeek

GIESBEEK - Bij de jachthaven in Giesbeek zijn de afgelopen tijd vijf buitenboordmotoren van boten gestript. Bij een andere boot is het geprobeerd, maar mislukt. 

 1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.
 2. Van ontucht met leerlingen verdachte oud-docent Liemers College hoort cel eisen: ‘Chaos veroorzaakt in levens van jonge meisjes’
  PREMIUM
  update
  7

  Van ontucht met leerlingen verdachte oud-do­cent Liemers College hoort cel eisen: ‘Chaos veroor­zaakt in levens van jonge meisjes’

  Tegen een 42-jarige ex-docent van het Liemers College in Zevenaar is donderdag voor de rechtbank in Arnhem wegens ontucht met leerlingen een gevangenisstraf van 28 maanden geëist, waarvan 8 voorwaardelijk. De advocaat van de verdachte vraagt voor vier gevallen vrijspraak. De docent bekent alleen de betasting van een scholiere in Zevenaar.

Liemers