Volledig scherm
De sloop van de voormalige sigarettenfabriek in Zevenaar op het terrein waar het nieuwe Woonpark BAT gaat verrijzen. foto : Jan Ruland van den Brink © Jan Ruland van den Brink

Bouw Woonpark BAT van start, eerste woning in de zomer van 2020 gereed

ZEVENAAR - De bouw van Woonpark BAT, op het terrein van de voormalige sigarettenfabriek in Zevenaar, gaat in november van start. De oplevering van de eerste woning in de nieuwe wijk naast het gemeentehuis aan de Kerkstraat is naar verwachting in de zomer van 2020.

Onder het motto ‘Groots wonen in de kleine stad’ is er zaterdag 21 september een verkoopinformatiebijeenkomst voor de laatste beschikbare woningen. Als de bouw van de huizen eenmaal is begonnen, is het lastiger gewenste wijzigingen aan te laten brengen. 

De verkoopinformatiedag is zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur in het Musiater aan de Bommersheufsestraat. Toegang is gratis en vrijblijvend.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers