Conceptplan woontoren Noordeinde
Volledig scherm
PREMIUM
Conceptplan woontoren Noordeinde © Impressie via Volker Wessels

Buurt verbijsterd om plan voor 34 meter hoge woontoren aan Noordeinde in Zevenaar

ZEVENAAR - Omwonenden zien niets in het plan voor een woontoren van pakweg 35 meter hoog aan het Noordeinde in Zevenaar. Tot verbijstering van de werkgroep Project Noordeinde wil de gemeente Zevenaar na ruim tien jaar medewerking verlenen aan de bouw van het complex. 

9 reacties

 • W Brouwer

  3 weken geleden
  1miljoen woningen erbij de komende tien jaar in Nederland. En dan zijn we er nog lang niet. Groei van de bevolking naar 22 miljoen mensen in 2070. 75% van de bevolking vind Nederland al "te druk" maar de politiek luistert niet. Dus dan moeten we de hoogbouw in onze armen sluiten. Het is niet anders.
 • Eelco de Boer

  4 weken geleden
  Nog ter aanvulling: In de oude verkoopbrochures van de omliggende panden staat op deze plek zelfs een woontoren van 13 verdiepingen ingetekend. Dus nog eens 3 verdiepingen hoger dan de huidige plannen. De omwonenden mogen dus in hun handjes klappen. Wat ik nu wel mis op de nieuwe artist impression is de rotonde. Destijds is tussen projectontwikkelaar en de gemeente een harde afspraak gemaakt dat als er eindelijk gebouwd zou gaan worden, dat de projectonwikkelaar een rotonde zou financieren.
 • Erik Vermaeten

  4 weken geleden
  Geweldige aanwinst voor Zevenaar. Doorgaan met in de hoogte bouwen. Kunnen we het aan de grond groen houden. Dit Is juiste keuze. Zal Zevenaar eindelijk ook meer stad van worden.
 • Jan Jansen

  4 weken geleden
  Wel een tikkeltje hoog, maar zoals op de foto ziet het er niet lelijk uit ....
 • Dirk de Vries

  4 weken geleden
  Lelijk? Mwah. Past het niet in de omgeving? Eens. Wist je als (nieuwe) bewoner dat op termijn dit gebouwd kon worden? Jazeker. In mijn dorp heeft jarenlang een spandoek gehangen in een wijk: "Houdt de wijk open en groen" . Opgehangen door nieuwe bewoners van een wijk gebouwd op een landelijk rustiek lokaal wegennet van eeuwen oud. Precies. Toen het nog echt open en groen was.
 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

Liemers