Het grasveld achter de Sint Martinuskerk in Giesbeek waar 8 levensloopbestendige woningen moeten komen. Rechts het huis van de familie Geers.
Volledig scherm
PREMIUM
Het grasveld achter de Sint Martinuskerk in Giesbeek waar 8 levensloopbestendige woningen moeten komen. Rechts het huis van de familie Geers. © DG

Buurtbewoners tegen bouwplannen in Giesbeek: ‘We voelen ons niet serieus genomen’

GIESBEEK - Buurtbewoners zijn boos over de nieuwbouwplannen aan de Pastoor Slingerstraat. Op een braakliggend grasveld achter de Sint Martinuskerk wil woningcorporatie Plavei acht levensloopbestendige woningen bouwen.

4 reacties

 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  Nimby's heb je overal. En dan verzinnen ze onzinnige redenen waarom hun bezwaren wel relevant zouden zijn....
 • joan willems

  2 maanden geleden
  Als we met zijn allen de kont tegen de krib blijven gooien lost het woningprobleem nooit op. Deze lokatie recht tegenover de begraafplaats is niet geschikt voor ouderen. Dagelijks kijken op je toekomst? Belachelijk. Bovendien zou er voor Giesbeek juist voor jongeren gebouwd moeten worden, willen we de school en verenigingen een toekomst bieden.
 • M. Duif

  2 maanden geleden
  Iedereen vindt dat er huizen gebouwd moeten worden, maar niemand wil er tegenaan kijken. Vrij uitzicht is geen recht. Verder lijkt me dat bewoners van de nieuwe huizen ook wel in staat zullen zijn om dat pad en de kerk in de gaten te houden.
 • M.J. Jansen

  2 maanden geleden
  Gewoon bouwen en de plannen iets aanpassen, er is best een oplossing en kunnen er mensen weer fijn wonen die ut nodig hebben.