De ravage aan de Veerstraat in Tolkamer.
Volledig scherm
PREMIUM
De ravage aan de Veerstraat in Tolkamer. © Jan Ruland van den Brink

Chiel houdt zijn ramen dicht tegen stank en vliegen door afvalbakken

TOLKAMER - Geen ondergrondse container, maar vijftien tot twintig afvalbakken op een rij bij het appartementencomplex aan de Veerstraat in Tolkamer. Die zorgen voor stank, vliegen en rotzooi, zeggen bewoners van het complex. 

4 reacties

 • Harry

  5 maanden geleden
  Praat niet zo dom man.
 • Theo

  5 maanden geleden
  naast mijn huis staan ook een aantal afvalbakken, ik moet de rotzooi toch ook ergens kwijt. Ook wel eens wat stank en wat vliegen. Ik snap deze nonsens rond deze rij containers niet, allerlei argumenten worden erbij gehaald, plastic in de rivier, mooier voor toeristen, vliegen, etc etc. Een hoop lariekoek. Moet de gemeenschap dan opdraaien voor een peperdure ondergrondse container voor deze paar gezinnetjes? allemaal eigenbelang.
 • Titus

  5 maanden geleden
  Zo zie je maar, wie mooi kan wonen, heeft ook wel eens minder leuke zaken aan het raam!  Niet alleen minder riant wonenden hebben die ellende, gelukkig maar.
 • Betsie1945

  5 maanden geleden
  Ik woon aan de Rijnstraat en daar staat wel een ondergrondse container (onder mijn slaapkamer raam en die stinkt ook als een otter
 1. Met de aanhanger naar het aanbiedstation? Neem maar een goedgevulde portemonnee mee
  PREMIUM

  Met de aanhanger naar het aanbiedsta­ti­on? Neem maar een goedgevul­de portemon­nee mee

  ’s-HEERENBERG/ ZEVENAAR - Met open mond stond Mark Mooren vorige week bij de milieustraat in Zevenaar. Zes vuilniszakken met huishoudelijk afval leverde de Didammer in. Of hij daar even 24 euro voor wilde aftikken. Mooren wist niet wat wij hoorde, maar betaalde zonder te mokken. ,,Eén keer vergeten de container aan de weg te zetten komt mij zo wel heel duur te staan.” En het wrange is: was hij een paar dagen eerder geweest, dan had hij veel minder hoeven te betalen.
 1. Ondernemers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen
  Play

  Onderne­mers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen

 2. Bruls: 'Dit zijn geen demonstranten, maar coronahooligans'
  Play

  Bruls: 'Dit zijn geen demonstran­ten, maar coronahoo­li­gans'

Liemers