De ravage aan de Veerstraat in Tolkamer.
Volledig scherm
PREMIUM
De ravage aan de Veerstraat in Tolkamer. © Jan Ruland van den Brink

Chiel houdt zijn ramen dicht tegen stank en vliegen door afvalbakken

TOLKAMER - Geen ondergrondse container, maar vijftien tot twintig afvalbakken op een rij bij het appartementencomplex aan de Veerstraat in Tolkamer. Die zorgen voor stank, vliegen en rotzooi, zeggen bewoners van het complex. 

4 reacties

 • Harry

  3 jaar geleden
  Praat niet zo dom man.
 • Theo

  3 jaar geleden
  naast mijn huis staan ook een aantal afvalbakken, ik moet de rotzooi toch ook ergens kwijt. Ook wel eens wat stank en wat vliegen. Ik snap deze nonsens rond deze rij containers niet, allerlei argumenten worden erbij gehaald, plastic in de rivier, mooier voor toeristen, vliegen, etc etc. Een hoop lariekoek. Moet de gemeenschap dan opdraaien voor een peperdure ondergrondse container voor deze paar gezinnetjes? allemaal eigenbelang.
 • Titus

  3 jaar geleden
  Zo zie je maar, wie mooi kan wonen, heeft ook wel eens minder leuke zaken aan het raam!  Niet alleen minder riant wonenden hebben die ellende, gelukkig maar.
 • Betsie1945

  3 jaar geleden
  Ik woon aan de Rijnstraat en daar staat wel een ondergrondse container (onder mijn slaapkamer raam en die stinkt ook als een otter
 1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?