De ravage aan de Veerstraat in Tolkamer.
Volledig scherm
PREMIUM
De ravage aan de Veerstraat in Tolkamer. © Jan Ruland van den Brink

Chiel houdt zijn ramen dicht tegen stank en vliegen door afvalbakken

TOLKAMER - Geen ondergrondse container, maar vijftien tot twintig afvalbakken op een rij bij het appartementencomplex aan de Veerstraat in Tolkamer. Die zorgen voor stank, vliegen en rotzooi, zeggen bewoners van het complex. 

4 reacties

 • Harry

  1 jaar geleden
  Praat niet zo dom man.
 • Theo

  1 jaar geleden
  naast mijn huis staan ook een aantal afvalbakken, ik moet de rotzooi toch ook ergens kwijt. Ook wel eens wat stank en wat vliegen. Ik snap deze nonsens rond deze rij containers niet, allerlei argumenten worden erbij gehaald, plastic in de rivier, mooier voor toeristen, vliegen, etc etc. Een hoop lariekoek. Moet de gemeenschap dan opdraaien voor een peperdure ondergrondse container voor deze paar gezinnetjes? allemaal eigenbelang.
 • Titus

  1 jaar geleden
  Zo zie je maar, wie mooi kan wonen, heeft ook wel eens minder leuke zaken aan het raam!  Niet alleen minder riant wonenden hebben die ellende, gelukkig maar.
 • Betsie1945

  1 jaar geleden
  Ik woon aan de Rijnstraat en daar staat wel een ondergrondse container (onder mijn slaapkamer raam en die stinkt ook als een otter
 1. Waarom tropenarts Jamilah (34) knokt voor vluchtelingen: ‘Spiraaltje inbrengen met licht van mobieltje. Onmenselijk’
  PREMIUM
  5

  Waarom tropenarts Jamilah (34) knokt voor vluchtelin­gen: ‘Spiraaltje inbrengen met licht van mobieltje. Onmense­lijk’

  Jamilah Sherally (34) uit Angerlo is tropenarts in vluchtelingenkampen en helpt daar de aller-kwetsbaarsten. ,,Ik doe mijn werk met weinig middelen. Hoe kan het dat ik nog steeds een spiraal moet inbrengen in een hoekje van een kliniekje zonder gynaecologische stoel met het lichtje van mijn mobiele telefoon? Gewoon onmenselijk". Niet voor niets liep Sherally vannacht veertig kilometer mee in de Nacht van de Vluchtelingen in en rondom Rotterdam. ,,Ik weet waarvoor ik het doe.”

Liemers