Bart Schrier (rechts) van Werkwinkel de Liemers in de fabriek van Jazo in Zevenaar. ,,Werk geeft structuur en voldoening.”
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Schrier (rechts) van Werkwinkel de Liemers in de fabriek van Jazo in Zevenaar. ,,Werk geeft structuur en voldoening.” © theo kock persfotografie

Coronacrisis komt hard aan bij Werkwinkel: ‘Juist voor deze jongeren is dit onwijs lastig’

ZEVENAAR - Bart Schrier van Werkwinkel de Liemers probeert zo veel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen. Dat gaat moeizaam, terwijl werk juist voor deze mensen erg belangrijk is in deze tijd.

1 reactie

 • Criticaster

  1 jaar geleden
  Dit soort bedrijven krijgen teveel ruimte en gelegenheid , overal in de maatschappijstructuren die speciaal gemaakt zijn voor mensen met een indicatie , als je niks mankeert ben je niet rendabel genoeg en vis je naast het net met werk,huisvesting en dus met je inkomen.We moeten nog meer van dit soort circusacts de ruimte geven zodat Nederland straks 1 groot reservaat word voor mensen met een indicatie!iedereen verdient aan het model behalve de jongere met "afstand tot de markt"
 1. Transportbedrijven doen proef met elektrische vrachtwagen: ‘Deze hoor je niet en ruik je niet’
  PREMIUM

  Transport­be­drij­ven doen proef met elektri­sche vrachtwa­gen: ‘Deze hoor je niet en ruik je niet’

  ZEVENAAR/DOETINCHEM - Acht transportbedrijven in Achterhoek, Liemers en de regio Arnhem doen een proef met een elektrische vrachtwagen. Kosten voor de demowagen bedragen bijna 300.000 euro, pakweg vier keer zoveel als een ‘normale diesel’. Het elektrische voertuig is zo’n 10 meter lang. Door de grootte van de accu is het laadvermogen een stuk minder dan dat van een diesel.
 1. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

 2. Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede
  Play

  Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede

Liemers