De Houberg is een plek voor dieren met een verhaal

videoLOBITH - Tijdens de Dag van de Lakenvelder stelden Arjan en Martine Bisschop zaterdag hun veeteeltbedrijf open voor belangstellenden.  Genesteld in de Lobithse Ossenwaard, tussen de Duitse grens en het  natuurgebied Erfkamerlingschap, ligt het landgoed Houberg. Genoemd naar de Duitse toegangsweg Hauberg (een verbastering van Heu, Duits voor hooi). 

Begin dit jaar begonnen Arjan en zijn echtgenote Martine Bisschop op het landgoed hun veeteeltbedrijf. Zaterdag konden belangstellenden tijdens de Dag van het Lakenvelder rund een kijkje nemen op het bedrijf. ,,Het is net of ik iedere dag vakantie heb, zo mooi is het hier.” 

Volledig scherm
© Jan Ruland van den Brink

Rondleiding boerenbedrijf

Met een weids armgebaar wijst Arjan Bisschop (33) een groep belangstellenden op de schitterende ligging van zijn boerenbedrijf. Met een riant uitzicht op Hoch Elten, uitgestrekte glooiende weilanden, de strakblauwe lucht, bossen en de Oude Rijn lijkt het net een ansichtkaart. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers