Volledig scherm
PREMIUM
,,Mensen bewegen minder, we zitten meer en er is veel te veel stress’’, zegt Ton Bottema. © Theo Kock

Deze man leerde Zevenaar wat fysiotherapie is

ZEVENAAR - Ton Bottema behoorde tot de eerste fysiotherapeuten en later tot de eerste osteopaten van Nederland. Nu zegt hij op 68-jarige leeftijd zijn praktijk in Zevenaar vaarwel.

Als middelbare scholier wilde hij gymleraar worden, maar zijn eigen gymleraar bracht hem op andere gedachten. Gymleraren, daar zouden er veel te veel van komen. En dus koos Ton Bottema voor een studie in de fysiotherapie. In zijn militaire dienst maakte het medische team daarvan al dankbaar gebruik. ,,En toen ik eruit kwam, belden er zeven of acht praktijken of ik bij hen wilde komen werken.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Exclusief

Het beste van de Gelderlander
  1. Automobilisten gaan op de vlucht voor almaar oplopende files bij Arnhem en Zevenaar
    PREMIUM

    Automobi­lis­ten gaan op de vlucht voor almaar oplopende files bij Arnhem en Zevenaar

    DOETINCHEM/ZEVENAAR - De almaar oplopende files rond Arnhem en Nijmegen zorgen er voor dat steeds meer mensen pogingen doen deze te vermijden. Vanuit de Achterhoek zijn er verhuisbewegingen richting Arnhem en Nijmegen, en steeds meer automobilisten stappen bij de stations in de kernen rond Arnhem over op het openbaar vervoer. Ook verhuizen bedrijven naar filevrije gebieden en worden werkroosters aangepast.

Liemers