Volledig scherm
PREMIUM
De wand met foto's van Johan Cruijff in de Amsterdamse Arena die naar hem is genoemd. © ANP

Dit eerbetoon aan Johan Cruijff is made in Giesbeek: ‘Het moest tijdloos en stijlvol zijn’

GIESBEEK/ AMSTERDAM - Agnes Evers en Ronald Hulleman uit Giesbeek zijn wel wat gewend, maar een mediacircus zoals onlangs in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam hadden ze nog niet meegemaakt. De immense wand die zij hadden gemaakt met foto's van Johan Cruijff trok veel bekijks.

Journalisten deden anderhalve week geleden uitgebreid verslag van de presentatie van een borstbeeld van Johan Cruijff bij de hoofdingang van het stadion.

Maar op de foto’s die tijdens de presentatie gemaakt werden, valt niet zozeer dat relatief kleine borstbeeld op. Het is vooral een wand van 10 bij 24 meter die de show steelt.

Een wand met allemaal verschillende foto’s van Cruijff, ontwikkeld en geproduceerd door Daisy James, het bedrijf van Evers en Hulleman dat in Giesbeek huist.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers