Bij een politiecontrole bij dancefestival Dreamfields in Lathum zijn zondagavond 12 mensen gepakt die met te veel alcohol op achter het stuur zaten.
Volledig scherm
Bij een politiecontrole bij dancefestival Dreamfields in Lathum zijn zondagavond 12 mensen gepakt die met te veel alcohol op achter het stuur zaten. © Politie

Drankrijders gepakt en ongeval bij controle na Dreamfields

LATHUM - Bij een politiecontrole bij dancefestival Dreamfields in Lathum zijn zondagavond 12 mensen gepakt die met te veel alcohol op achter het stuur zaten. Drie mensen waren vermoedelijk onder invloed van drugs.

De politie wilde het terrein rond 03.00 uur verlaten, toen een motoragent een harde knal hoorde. Een paar minuten later zagen agenten een flink beschadigde auto rijden met de alarmlichten aan.

Uit een alcoholtest bleek dat de bestuurder te veel had gedronken. De automobilist heeft een boete gekregen voor het rijden onder invloed en het verlaten van de plaats van een ongeval.

De auto liep behoorlijke schade op bij een aanrijding vlakbij de alcoholcontrole.
Volledig scherm
De auto liep behoorlijke schade op bij een aanrijding vlakbij de alcoholcontrole. © Politie
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers