Volledig scherm
25.000 danceliefhebbers komen samen in Lathum voor Dreamfields. © DG

Dreamfields: ontblote bovenlijven en harde beats (video's + fotoalbum)

LATHUM - Tijdens het uitverkochte Dreamfields Festival op de Rhederlaag in Lathum banen de 25.000 bezoekers zich een weg naar de zes verschillende podia.

Dit gebeurt via de houten planken die speciaal zijn neergelegd vanwege het drassige gras na al die regen van de afgelopen tijd. Vandaag is het droog en daar maakt het zeer gemêleerde publiek dan ook dankbaar gebruik van. Jong, oud, man, vrouw, iedereen komt naar Dreamfields om te dansen.
Ontblote bovenlijven
De ontblote bovenlijven vol tatoeages vinden elkaar bij één van de openlucht mainstages: Hardstyle. Zodra Dj Devin Wild de beat erin gooit vanachter zijn draaitafel in de mega locomotief dat fungeert als decor, wordt er gestampt op sneakers terwijl de handen van het publiek massaal de lucht in gaan. Strand
Hoewel je de hardstyle op de achtergrond hoort dreunen is het sfeertje aan het strand relaxt. Future & Deephouse-liefhebbers dansen blootsvoets in het droge zand van het strandje of hangen lekker in één van de strandhangmatten weg te dromen.
Andere podia zijn de MainStage House/EDM, de tenten Cross Over en Raw Hardstyle en ook het nieuwe singles Dream Cafe in de spiegeltent.

Bekijk hieronder video's van vanmiddag en scroll naar onderen voor het fotoalbum. Bekijk je dit artikel in de app? Bekijk dan hier een video en klik hier voor het volledige fotoalbum.

Volledig scherm
De handen gingen massaal de lucht in bij de verschillende dj's vandaag op Dreamfields. © Theo Kock
Volledig scherm
25.000 dance-liefhebbers kwamen naar Lathum vandaag voor Dreamfields. © DG

Liemers