Het nieuwe sportveldje bij het Driestroomhuis in Babberich wordt ingewijd met een potje voetbal tussen de Graafschap en de bewoners.
Volledig scherm
PREMIUM
Het nieuwe sportveldje bij het Driestroomhuis in Babberich wordt ingewijd met een potje voetbal tussen de Graafschap en de bewoners. © Jan Ruland van den Brink

Eigen sportveld in Babberich voor kinderen die niet op een club kunnen

BABBERICH - Spelers van de Graafschap openden donderdag een kunstgras sportveldje bij het Driestroomhuis in Babberich. Sporten bij een vereniging zit er voor de zeven bewoners van het gezinshuis niet in.

4 reacties

 • Geraldine

  5 jaar geleden
  het is niet verkeerd om kritisch te zijn bij deze mensen. Wat verder zoeken dan er achter levert misschien nog weleens wat verrassende nieuwtjes op. Geldverspilling op en top.
 • Geraldine

  5 jaar geleden
  Deze kinderen kunnen best naar een sportvereniging als deze mensen hen de zorg en begeleiding geven die ze nodig hebben. Hechtingsproblemen, prikkels en verstandelijke beperking aanvoeren om maar een voetbalveld aan te leggen op eigen terrein heb je van de zorg en integratie niet zoveel begrepen. Niet de zorg bieden die de kinderen nodig hebben, het geld oppotten en vervolgens van gekkigheid niet weten wat ze met het geld moeten doen gaan ze maar een voetbalveldje aanleggen met logo etc. De werkelijke motieven kennen we wel ondertussen van deze zorgondernemers
 • Karel

  5 jaar geleden
  Even verhaal lezen theo,gaat om kinderen die ''niet'' naar een sportvereniging kunnen. die vooroordelen komen juist van/door mensen zoals u die overal iets bij/achter zoeken. 
 • Theo

  5 jaar geleden
  Is een veld aanleggen goedkoper dan het sponsoren van de contributie van 7 kinderen? Nog even afgezien van het stigmatiserende karakter van zo’n veld.
 1. Energiemarkt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoonlijkheid te maken’
  PREMIUM

  Energie­markt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoon­lijk­heid te maken’

  Dalende energieprijzen, een hogere opzegboete per 1 juni en na lange tijd bieden energieleveranciers weer vaste contracten aan. De energiemarkt verandert, maar wat is nu wijsheid om te doen? Voor meerdere jaren een vast contract tekenen, of toch even wachten in de hoop dat de prijzen nog verder dalen? Twee experts geven hun advies. ,,Momenteel heb je nog niet heel veel keuze in energiecontracten, maar ik verwacht dat dit vanaf 1 juni wel komt.”