Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Venema Media

En dan win je plots een miljoen in de loterij: ‘Schreeuw het niet van de daken’

ZEVENAAR - De meeste mensen kunnen er alleen van dromen: meedoen aan de loterij en dan die geluksvogel zijn die een gigantisch bedrag wint. Een deelnemer uit Zevenaar is zo'n mazzelaar. Van de een op de andere dag won de anonieme speler afgelopen weekend 1 miljoen euro belastingvrij, de maandelijkse prijs van de Staatsloterij. 

12 reacties

 • Piet Paaltjes

  2 jaar geleden
  Regen ton
 • Piet Paaltjes

  2 jaar geleden
  al dus Joris, woont nog bij zijn moeder thuis, houd van puzzelen en ministeck en als het even meezit krijgt hij eind dit jaar een vaste aanstelling bij de sociale werkplaats.Leven draait om keiharde competitiedrang waar geld motivator nummer 1 is en helaas is het niet anders vrolijke vriend. 
 • Joris

  2 jaar geleden
  Belachelijke prijs; praktisch niemand kan met dat soort bedragen omgaan (ook al denken ze van wel natuurlijk)... Het is alleen een lokkertje van de betreffende loterij.Veel beter zou zijn om er 20 prijzen van te maken van € 50.000,- !Helaas denken veel mensen dat je gelukkig word van een dikke wagen en dito huis, maar het draait in het leven om heel andere dingen... 
 • Jeff

  2 jaar geleden
  Ik ben 32. Ik speel al 14 jaar niet mee (vanaf 18e). Zo'n lot kost 17  euro pm volgens mij, dus heb al ruim 2800 euro 'verdiend'. Veel leuke dingen voor gedaan, zonder aan die onzin mee te spelen :)
 • Maxijazz

  2 jaar geleden
  Maar in de vakanties wel net effe dat iets mooiere hotel pakken hoor!

Liemers