Volledig scherm
V.l.n.r: Jesper Weiland (eigenaar Exonet), Robin Mulder (eigenaar Exonet) en wethouder Nanne van Dellen. © Gemeente Zevenaar

Exonet verhuist van Doetinchem naar op 7Poort in Zevenaar

ZEVENAAR - Exonet, specialist op het gebied van ‘managed hosting’,  vestigt zich op bedrijventerrein 7Poort in Zevenaar.

Donderdag hebben eigenaren Jesper Weiland en Robin Mulder hun handtekening gezet onder de koopovereenkomst. Het gaat om een kavel van 2.645 m² aan de Exa. Wethouder Nanne van Dellen was namens de gemeente Zevenaar aanwezig. 

Zomer 2019

Naar verwachting is de oplevering van het nieuwe pand van Exonet in de zomer van 2019. Het bedrijf is nu gevestigd in Doetinchem. Exonet heeft 17 medewerkers en beschikt over meerdere ISO-certificeringen op het gebied van kwaliteit en informatiebeveiliging.

Duurzaam

Duurzaamheid is van belang bij de nieuwbouw van Exonet. Zo worden onder meer zonnepanelen gebruikt, maar krijgt het bedrijf ook laadpalen voor elektrische auto’s

Exonet werd opgericht in 2002. Het bedrijf biedt servers waarop (internet-) bedrijven websites en applicaties kunnen draaien. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers