Nachttrein van Arnhem naar Doetinchem. Archieffoto Menno Pols
Volledig scherm
PREMIUM
Nachttrein van Arnhem naar Doetinchem. Archieffoto Menno Pols © Menno Pols/DG

Extra nachttrein naar Zevenaar

ZEVENAAR - Het experiment met een nachttrein tussen de stations van Arnhem en Doetinchem in de nacht van zaterdag op zondag krijgt een vaste plek in de dienstregeling van Arriva. De trein vertrekt om 04.30 uur vanaf het station in Arnhem en rijdt zelfs door tot en met Winterswijk. Een uur eerder, om 03.30 uur, vertrekt een extra nachttrein naar Zevenaar. 

De nieuwe dienstregeling van Arriva gaat op 15 december in. De provincie moet hier nog wel goedkeuring aan verlenen, maar verwacht wordt dat de dienstregeling wordt overgenomen. Op dit moment kan het Achterhoekse en Liemerse stappubliek op z’n laatst om half 2 ’s nachts de trein naar Doetinchem nemen. Veel te vroeg, vinden veel stappers. Zeker ook omdat de kroegen en uitgaansgelegenheden in Arnhem veel langer open blijven.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers