Impressie van Fashion Outlet Zevenaar
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van Fashion Outlet Zevenaar © FOS/Stable

Fashion Outlet Zevenaar wil 364 dagen per jaar open: alleen gesloten op nieuwjaarsdag

ZEVENAAR - Fashion Outlet Zevenaar is straks 364 dagen per jaar geopend. Dat is althans het streven van ontwikkelaar Stable. Over de openstelling van de outlet moeten nog afspraken worden gemaakt met de gemeente.

21 reacties

 • Wim

  4 jaar geleden
  Ach ja, shoppen altijd en overal. Wat een polonaise. Echt, een paar dagen wachten na Kerst of Oud & Nieuw: daar is niks mis mee.
 • Pippi Langkous

  4 jaar geleden
  Die werknemers kiezen er zelf voor hoor om hier te werken.Leuke bijbaantjes voor de jongeren...is alleen maar goed.
 • Vak29

  4 jaar geleden
  Wat een geneuzel. Zevenaar zelf zal zeker profiteren van de Outlet. Maak het centrum eens wat aantrekkelijker voor bezoekers en je zal zien dat retailers, horeca het drukker gaan krijgen. We leven al veel langer in een 24 uurs economie. Ik zie geen bezwaar on 364 dagen per jaar open te zijn. Wie het hardste roept is er straks als eerste bij. Wie er gaat werken, doet dat uit vrije wil. Ook geen probleem dus. Via internet kopen vinden ze zeker geen probleem, want dan ziet de buurt niet dat het op zondag, of feestdag gebeurd. Gewoon accepteren.
 • Rrr

  4 jaar geleden
  Iedereen maar klagen over de openingstijden. Maar heeft iemand bedacht dat de brug richting 7poort al dat verkeer helemaal niet aan kan? 
 • Ronald

  4 jaar geleden
  Wedden dat je er heen gaat om te kijken. Dus je niet groots voordoen hier.