Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van Fashion Outlet Zevenaar © FOS/Stable

Fashion Outlet Zevenaar wil 364 dagen per jaar open: alleen gesloten op nieuwjaarsdag

ZEVENAAR - Fashion Outlet Zevenaar is straks 364 dagen per jaar geopend. Dat is althans het streven van ontwikkelaar Stable. Over de openstelling van de outlet moeten nog afspraken worden gemaakt met de gemeente.

Het is nog steeds de bedoeling dat Fashion Outlet Zevenaar de deuren opent in 2021. Zoals het er nu naar uitziet, is Fashion Outlet Zevenaar (FOZ) straks alleen op nieuwjaarsdag gesloten.

Wim Kees Woltering, general manager van Stable International, benadrukt dat dit nog definitief moet worden vastgesteld. Dat hangt samen met de gemeentelijke winkeltijdenverordening.

In 2013 zijn de winkelopeningstijden in Zevenaar vrijgegeven, maar er geldt een uitzondering voor eerste paasdag, eerste pinksterdag en eerste kerstdag. Batavia Stad, de outlet bij Lelystad, is zowel op eerste kerstdag als op nieuwjaarsdag gesloten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers