De phoenix uit 2013 keert komende zomer terug op Dreamfields.
Volledig scherm
PREMIUM
De phoenix uit 2013 keert komende zomer terug op Dreamfields. © Jan Ruland van den Brink

Festival Dreamfields wil ‘volle bak’ feesten: ‘Dus niet de helft wel en de helft niet’

LATHUM - Of Dreamfields op Rhederlaag op 10 juli doorgaat is de vraag, maar als het mag dan met 30.000 man en niet met de helft, aldus organisator David Brons. ,,Wij gaan niet selecteren”, zegt hij.

6 reacties

 • Eelco de Boer

  1 jaar geleden
  Het is veel kortzichtiger om een weekendje festival met een paar pilletjes en een snuifje hier en daar belangrijker te vinden dan de gezondheid van degenen die je lief hebt.....
 • Jan Rijneveld

  1 jaar geleden
  Heb het idee dat de organisatie meer aan de financieen denkt ,als aan de gezondheid. Einzelgangers heet dat,gewoon overslaan dit jaar.
 • Ad Hendriks

  1 jaar geleden
  Joris wat je zegt vind ik een beetje kortzichtig maar dat is mijn mening.
 • Joris Driepinter

  1 jaar geleden
  Tja, het is wat met al die narcisten... ze worden gek zonder feestje... Ze hebben het ook allemaal o-zo-zwaar en ze hebben al helemaal geen vrijheid meer... Echt verschrikkelijk voor die mensen zo'n zwaar leven, zonder vrijheid... Maar als hun vader, moeder, opa of oma aan corona sterft, dan willen ze de Overheid aanklagen... Tja mensen, dit is nu (een vorm van) oorlog...
 • Joris Goedbloed

  1 jaar geleden
  Met alleen wat afstand tussen de festival gangers is dat geen enkel probleem, zonder kapjes want dat maakt toch geen verschil.

Liemers