Volledig scherm
De auto ging in vlammen op. © Rijkswaterstaat

File op A12 tussen Arnhem en Zevenaar lost op: auto gaat in vlammen op

UpdateARNHEM - Een auto is woensdag aan het eind van de middag in vlammen op gegaan op de A12 bij Zevenaar. Hierdoor is er een ellenlange file ontstaan. Tegen 19.30 uur is de file zo goed als opgelost. 

Eerder op de avond, zo tegen 18.15 uur,  bedroeg de wachttijd in de file nog zo'n 125 minuten, zo meldt de ANWB. Dat nam na 19.00 uur af naar bijna 70 minuten. De rechterrijstrook is lange tijd dicht geweest vanwege de brand. Tussen Arnhem-Noord en Zevenaar stond het muurvast in de richting van de Duitse grens. 

Onbekend is nog hoe de auto in brand is gevlogen en of daar gewonden bij zijn gevallen. De auto is geborgen door een bergingsbedrijf. Ook verder op de A12 ging het woensdagavond mis. Een vrachtwagen met vastgelopen remmen zorgde voor veel vertraging bij Ede. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers