Impressie van Fashion Outlet Zevenaar
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van Fashion Outlet Zevenaar © FOS/Stable

Geen station voor de deur van Fashion Outlet Zevenaar, maar bouw ‘koopjesparadijs’ gaat door

ZEVENAAR - Stable International, ontwikkelaar van de Fashion Outlet in Zevenaar, is verbaasd over het schrappen van station Zevenaar-Oost. Het besluit heeft desondanks geen impact op de komst van het ‘koopjesparadijs’. 

4 reacties

 • M.J. Jansen

  2 maanden geleden
  De detailhandel kan ut nu al niet normaal volhouden en winkels verdwijnen massaal, dan dit weer met zijn alle in de file, bokkendruk op bepaalde dagen, ge erger volop en dan zullen er toch weer winkels verdwijnen en de binnenstad loopt leeg.
 • Kenneth Tharmaratnam

  2 maanden geleden
  @Johann Janssen: Het is een kwestie van juist formuleren waar het aan ontbreekt in Den Haag en in mindere mate Brussel. Er is dus eigenlijk géén (universeel) stikstofprobleem, er is enkel een probleem met die stikstof die vrij in de natuur terechtkomt. En dat is helaas wel een behoorlijk fors probleem. Maar wat als een boer, fabriek of andere stikstof veroorzaker in staat is, bijv. door innovatie, deze op te vangen, zie ik geen probleem.
 • frank jansen

  2 maanden geleden
  Mensen die "spullen" willen kopen komen niet met de trein. Nederlanders kunnen op de terugweg nog lekker effe tanken bij de buren.
 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  en dit ondanks de stikstof crisis! is er wel een crisis of is dit weer een hersenspinsel uit brussel en den haag.

Liemers