Van links naar rechts: Helga Witjes (VVD), Eveline Vink (GroenLinks), Ilonka Donker (ChristenUnie), Leo de Groot (Partij voor de Dieren) en Judith Tenbusch tijdens het debat over de A15 onder leiding van Wouke van Scherrenburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Van links naar rechts: Helga Witjes (VVD), Eveline Vink (GroenLinks), Ilonka Donker (ChristenUnie), Leo de Groot (Partij voor de Dieren) en Judith Tenbusch tijdens het debat over de A15 onder leiding van Wouke van Scherrenburg. © DG

Gelderse partijen tijdens Liemers debat verdeeld over doortrekking A15 en verbreding A12

Om de verkeersproblemen in de Liemers op te lossen zien GroenLinks en de Partij voor de Dieren meer in verbetering van het openbaar vervoer dan in het doortrekken van de A15 vanuit de Betuwe naar de A12 bij Zevenaar. De PvdA wil ook beter openbaar vervoer, maar blijft achter de A15 staan.

9 reacties

 • petra damme

  2 weken geleden
  Mooi dan wordt er niet gestemd op partij die tegen is . Ben het zat iedere dag ongelukken bij hectometerpaal 138-140 Iedere dag is het raak
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ joan willems, bij veel woningbouw begint het gezeur over mensen uit het westen weer.
 • joan willems

  2 maanden geleden
  Je moet niet enkel denken bij doortrekken van A15 en verbreding van A12 aan oplossen van files. Het achterland wordt beter bereikbaar en dat trekt werkgelegenheid en dus mensen aan. Woningbouw en werkgelegenheid gaan zorgen voor de leefbaarheid in de liemers en achterhoek. Vergrijzing is hier een probleem en willen we voorzieningen behouden dan is dit hard nodig. Wil ook liever groen en rust, maar gun mijn kids ook een toekomst in eigen sociale omgeving en goede voorzieningen als ik oud wordt.
 • Mieke Pouwels

  2 maanden geleden
  Je kunt ook met de fiets naar het werk. Dat deed ik vroeger ook, van Zevenaar naar Arnhem
 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  Lol, "files kunnen opgelost worden als mensen gewoons eens op een andere dag naar kantoor gaan". Daarbij realiseert Bert V. niet dat die file er dagelijks staat en een uurtje eerder op later beginnen helpt ook niet, want dan staat de file er ook al. Sommige mensen staan met hun denkbeelden helaas zeer ver van de realiteit af.