Tjeerd Middelkoop van het Logistiek Innovatiehuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Tjeerd Middelkoop van het Logistiek Innovatiehuis. © Jan Ruland van den Brink

Gemengde gevoelens over uitspraak A15: ‘Heb idee dat snelweg er helemaal niet komt door stikstofgebeuren’

UpdateBEMMEL/ ZEVENAAR/ DUIVEN - Gemengde gevoelens over het oordeel van de Raad van State, die vindt dat de minister een betere onderbouwing moet geven van de stikstofuitstoot door de nieuwe snelweg A15. De aanleg van de weg tussen knooppunt Ressen bij Bemmel en de A12 bij Zevenaar en Duiven is daardoor minstens met een half jaar vertraagd. 

15 reacties

 • wim

  10 maanden geleden
  de oorzaak is niet stikstof uitstoot, maar de waarde die Europese unie oplegt. Als we deze waarde aanpassen naar de waarde van een 10 jaar geleden, dan is er niets aan de hand. Ik denk een Nexit.
 • Bertje Audi

  10 maanden geleden
  Mobiliteit lijkt me ook meer iets voor de randstad dan hebben de beleidsbepalers er zelf ook niet iets aan. Wat schiet het voor hen op om hier te investeren terwijl ze er zelf nooit komen.
 • Johann Janssen

  10 maanden geleden
  Ton Spaargaren pleiter voor nou liever niet wil deze man soms bij een eventuele nieuw knooppunt ook een groot industrieterrein?
 • Hans Elbers Rijn IJssel Creatieve industrie

  10 maanden geleden
  hmmm... hier gaat het bedrag van de tolheffing zeker niet mee omlaag; Randstedelingen worden aangemoedigd te verhuizen naar de 'schone' en ruime achterhoek, steeds grotere publiekstrekkers bij Duiven en Zevenaar met bijbehorende mobiliteit, maar een passend wegenstelsel ho maar, zelfs niet als we er zelf de 'tol' voor willen betalen...
 • Willie Hoksbergen

  10 maanden geleden
  Hadden ze 50 jaar geleden maar doorgepakt, dan hadden we al die jaren daarna dat gezeik niet gehad. Oja, `n auto stoot alleen stikstof uit, enkel daar waar hij rijd(of op de A15, of op de Pley, snappie?). Elk excuus word aangegrepen om de weg niet door te trekken, in het westen lullen ze er niet zolang over, en hoeven ze ook geen tol te betalen.

Liemers