Op de Vondellaan in Zevenaar werd zaterdagmiddag een kindje aangereden.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de Vondellaan in Zevenaar werd zaterdagmiddag een kindje aangereden. © East View Media

Gesprek over ‘onveilige’ weg in Zevenaar, maar aanpassingen lijken er niet te komen

De gemeente Zevenaar wil met wijkvereniging Schrijvershoek in gesprek over de verkeerssituatie op en rondom de Vondellaan. Aanpassingen aan de weg hoeven buurtbewoners echter niet meteen te verwachten.

7 reacties

 • pascal gerritsen

  3 maanden geleden
  Veel meer controles houden. En van dat geld eens een fatsoenlijke weg van maken die de snelheid eruit haalt. Aan iedere zijde een drempel leggen
 • Eelco de Boer

  3 maanden geleden
  Voordat er allerlei slechte oplossingen aangedragen worden: Zullen we eerst even de conclusies van de politie afwachten over het ongeval? In een vorig artikel werd er al gesproken over straatraces, drugsgebruik, knallende uitlaten, snelheden boven de 80km/h etc. Het zou zomaar ook een kind kunnen zijn wat uit het niets op zijn fietsje aankwam en aan het zicht van zijn ouders was ontsnapt.
 • J. Knuman-Meeuwsen

  3 maanden geleden
  José Knuman-Meeuwsen. Ik heb meer dan 20 jaar op de Vondellaan gewoond en ben heel blij dat ik nu verhuisd ben naar elders in Zevenaar. Ik durfde nooit veilig over te steken met mijn slechtziende man.
 • Michel Van de Zand

  3 maanden geleden
  @ Henk, Precies, mijn ervaring is exact gelijk. Je geeft aan dat er een gevaarlijke situatie is. Ik kreeg te horen "Jouw gevoel van veiligheid is anders dan die van mij". En 10 minuten later stond ik buiten het gemeentehuis. Het is bij ons wachten totdat er een kind van 3-4 wordt aangereden. Laat nou goed onthouden hebben welke ambtenaar bovenstaande tegen mij zei.
 • Jan Rijneveld

  3 maanden geleden
  Aanpassingen zijn nog geen halfjaar geleden gedaan.Maar 2 zebra's op nog geen 40mtr van elkaar is zeer misleidend.Zebrapad bij tandarts voor verwijderen.