Guido Ariessen in het dorpshart van Spijk. Na vijftien jaar stopt hij als voorzitter van Stichting Actief Spijk en gaat voor een raadszetel in de Zevenaarse politiek.
Volledig scherm
PREMIUM
Guido Ariessen in het dorpshart van Spijk. Na vijftien jaar stopt hij als voorzitter van Stichting Actief Spijk en gaat voor een raadszetel in de Zevenaarse politiek. © theo kock persfotografie

Guido Ariessen (43) verruilt na vijftien jaar Stichting Actief Spijk voor een plek in de Zevenaarse gemeenteraad

SPIJK - Na vijftien jaar stopt ras-Spijkenaar Guido Ariessen (43) als voorzitter van Stichting Actief Spijk. Hij gaat zijn geluk beproeven als gemeenteraadslid voor het CDA in de gemeente Zevenaar. ,,Mits ik gekozen word natuurlijk.”

0 reacties

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    7

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Liemers