Wethouder Anita van Loon nam twee weken geleden de petitie in ontvangst van initiatiefgroep Bli-jf Altied Turmac om de naam Turmac terug op de gevel van de voormalige sigarettenfabriek aan de Kerkstraat in Zevenaar te krijgen. Rechts Tom Zwollo.
Volledig scherm
Wethouder Anita van Loon nam twee weken geleden de petitie in ontvangst van initiatiefgroep Bli-jf Altied Turmac om de naam Turmac terug op de gevel van de voormalige sigarettenfabriek aan de Kerkstraat in Zevenaar te krijgen. Rechts Tom Zwollo. © Jan Ruland van den Brink

Hal12 wordt naam voor nieuw cultuurhart: Turmac niet terug op voormalige sigarettenfabriek

ZEVENAAR - Het nieuwe cultuurcentrum in de voormalige sigarettenfabriek aan de Kerkstraat in Zevenaar gaat Hal12 heten. Zevenaar kiest die naam op basis van een poll van de gemeente. De naam Turmac keert daarmee niet terug op de gevel van het pand.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers