Anja van Norel (directeur Landgoed Huis Sevenaer) en Bert Frölich (directeur Kunstwerk!).
Volledig scherm
Anja van Norel (directeur Landgoed Huis Sevenaer) en Bert Frölich (directeur Kunstwerk!). © PR

Het verhaal achter de stadse geschiedenis van Zevenaar moet bekender worden

ZEVENAAR - Kunstwerk! en Landgoed Huis Sevenaer starten een nieuw project genaamd ‘Nieuw licht op oudestadsgeschiedenis’. Er komen activiteiten om inwoners van de Liemers kennis te laten maken met de stadse geschiedenis van Zevenaar en wat daar nu nog van te zien en te beleven is. 

10 reacties

 • Peter

  3 jaar geleden
  Oók typisch voor Zevenaar zijn de talloze anonieme vrijwilligers die jarenlang belangeloos helpen op het landgoed. Niet ex-wethouder Ruimtelijke Ordening Van Norel, maar de Jonkheer en Joyce van Katwijk zijn hier de échte helden, vechtend tegen decennia van gemeentelijke juridische agressie. De grootste dreiging voor het ecologische evenwicht komt nu nota bene van de megalomane bouwprojecten uit de ruimtelijke ordeningskoker van ex-wethouder Van Norel! Men moet vrezen dat puur eigenbelang de ware reden is dat zij nu als "directeur van de Stichting" in de publiciteit treedt.
 • Willem

  3 jaar geleden
  Wat een zure reacties, steek zelf de handen uit de mouwen. Ja, het klopt, financiële tekorten ook bij jullie de komende jaren. Dat geldt voor elke gemeente, ook zevenaar. Wat typisch Zevenaar is? Zeuren vanaf de bank, met de ipad in de hand, succes daar. 
 • Lezeres

  3 jaar geleden
  Vooral die hoge toren die ze verzint en totaal niet past in Zevenaar. 
 • Wimke

  3 jaar geleden
  Het 'handelen uit eigen belang' is geen aanname maar realiteit.
 • Relativeer

  3 jaar geleden
  Aanname die nergens op slaat.