Hoe windmolens Gelderland hopeloos verdelen

ANGERLO/ NIJMEGEN - In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen op woensdag 20 maart trekt De Gelderlander door de regio om te zien welke thema’s leven onder inwoners van Gelderland. In aflevering 1: hoe moet de provincie omgaan met windenergie?

36 reacties

 • Dorpsdokter

  3 jaar geleden
  Tsja, inderdaad treurig. HIJ heeft er last van voordat ze er staan en viert zijn eigen feestje. Ikke, ikke, ikke. Ook een gerenoveerde 'energie neutrale???' boerderij gebruikt energie en positief bekeken kun je ook stelling nemen dat hij er slim in gaat investeren als hij  wat geld over heeft. Het spaarvarken staat dan voor zijn deur.
 • Dorpsdokter

  3 jaar geleden
  Waardeer het delen van je ervaring als omwonende.
 • Dorpsdokter

  3 jaar geleden
  @PeterD. Veel opmerkingen hier zijn nietszeggend. De koptekst van het artikel met het woord 'hopeloos verdelen' geeft juist de azijnp.ssers weer voedingsbodem tot het ventileren van onzin.
 • Dorpsdokter

  3 jaar geleden
  @PeterD. Daar sla je de spijker op zijn kop. Kinderen vinden het heel gewoon dat ze er zijn omdat ze er mee opgroeien en al beseffen dat het hun tablet, etc. dient.
 • schoolmeester

  3 jaar geleden
  Mijn punt is, windmolens daar te plaatsen waar ze zo min mogelijk het landschap aantasten. Dat is nu eenmaal in Flevoland, waar het landschap toch al verziekt is. Zo blijft de schade van de horizonvervuiling beperkt! 

Liemers