Kapper Kai Verheij bij zijn gesloten zaak in Lobith, nabij de grens met Duitsland.
Volledig scherm
PREMIUM
Kapper Kai Verheij bij zijn gesloten zaak in Lobith, nabij de grens met Duitsland. © Jan Ruland van den Brink

Hollandse knipverzoeken bij Duitse kappers druppelen al binnen: ‘Ik begrijp het als ze vreemdgaan’

Hoewel onnodig reizen naar Duitsland afgeraden wordt, druppelen de eerste knipverzoeken van Nederlanders binnen bij kappers vlak over de grens. Wie een frisse coupe wil van een Duitse kapper, moet vaak wel achteraan in de rij aansluiten.

11 reacties

 • Joep Meij

  3 maanden geleden
  Ipv huilen datje niks mag van de overheid.Kunnen die mensen beter gaan zeuren waar het vaccin blijft. Wees blij dat de overheid tegen hun principes in een keer om het welzijn van het volk denkt. Dan maar wat langer haar en Willem Dijkman, ga je eens inlezen en dan niet in de Wappie krant
 • Anneke Dijk

  3 maanden geleden
  Het moet nu echt eens afgelopen zijn. Er zijn dit jaar nul griepsdoden, geen ouderdomsdoden en het wordt allemaal corona genoemd. De ziekenhuizen behandelen geen kankerpatienten meer, niemand durft nog naar de dokter, ondernemers gaan failliet, kinderen missen een schooljaar, genoeg is genoeg..gelukkig mag hydroxycholoroquine nu weer wel tegen corona gebruikt worden, dat is een prima medicijn. Wie dat toen verboden heeft moet vervolgd worden.
 • Anoniem

  3 maanden geleden
  Ik ben ook getest en was negatief. Toch mag ik niks moet maar thuis blijven. Kan iemand mij vertellen hoe het is....zit...geregeld is met mensen, ...... die eigenlijk nergens last van hebben toch worden gegijzeld. Ik ben niet ziek en ik heb het gevoel dat ik dat de komende tijd ook niet ga worden. Overheid, wat zijn jullie aan het doen en is dit het allemaal waard?
 • Pim Willemsen

  3 maanden geleden
  Een kapper die het kiezen van klanten voor een andere kapper ziet als vreemdgaan?
 • Rock Witten

  3 maanden geleden
  En voetballers zie je maar schoppen, spugen en na elke goal knuffelen,onbegrijpelijk voor veel mensen. Oh maar die zijn getest en worden steeds getest zou je zeggen? Mag dan de kapper/sters ook even getest worden bij de deur? En knippen maar, trouwens zij schoppen spugen en knuffelen niet tijdens het knippen. Waarom mogen kapper/sters niet knippen (met test) maar voetballers wel voetballen (met test)? Gek he? Zo'n kapper kijkt op tv naar voetbal en ik mag "gatverdamme" mijn klanten niet knippen?
 1. Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn
  Play

  Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn

 2. Van Haga over omstreden Bevrijdingsdagposter FvD: ‘Ongepast'
  Play

  Van Haga over omstreden Bevrij­dings­dag­pos­ter FvD: ‘Ongepast'

Liemers