Coenraad de Roij en zijn man Katawut Sritongh in de tuin van de pastorie. Na een reeks pesterijen vertrekt het stel uit Babberich. ,,Je kon erop wachten dat het een keer mis zou gaan. Dat risico wilde ik niet nemen."
Volledig scherm
PREMIUM
Coenraad de Roij en zijn man Katawut Sritongh in de tuin van de pastorie. Na een reeks pesterijen vertrekt het stel uit Babberich. ,,Je kon erop wachten dat het een keer mis zou gaan. Dat risico wilde ik niet nemen." © Jan van den Brink

Homopaar vertrekt uit Babberich na pesterijen: ‘Ze zullen wel zeggen: het zijn mietjes’

BABBERICH - Na een reeks pesterijen vertrekken Coenraad de Roij en zijn man Katawut Sritongh uit Babberich. Het homopaar woonde nog geen jaar in de voormalige pastorie van het dorp. ,,Het is in- en intriest.”

50 reacties

 • LoekiedeLeeuw

  3 maanden geleden
  Wat krijg je wanneer je in babberich een grote hoop stront laat ontploffen? Geen enkel verschil.
 • Bert

  3 maanden geleden
  40 jaar geleden werd ik als homo tienerjongen anoniem ook vreselijk gepest door lafaards in die streek. Schokkend dat zoiets anno nu nog steeds gebeurt. Heel goed van dit stel dat zij de krant erbij hebben gehaald. 
 • Annabel

  3 maanden geleden
  Ik raad IEDEREEN die wil gaan verhuizen onderzoek te doen naar de buurt, of er overlast is, trillende treinen, schreeuwende buren, angst voor buitenstaanders. Ga gewoon op verschillende tijden bij je wenshuis kijken. En bel inderdaad bij de buren aan. Kan een hoop leed voorkomen.
 • Harry

  3 maanden geleden
  Dit waren geen kinderen van de basisschool of het kinderdagverblijf.Dit zijn/waren lokale hangjongeren.
 • Harry

  3 maanden geleden
  Ik begrijp wat je zegt, maar Is toch raar dat je daar rekening mee moet houden?
 1. Chagrijn, maar ook begrip voor stijgende afvalkosten in Montferland en Zevenaar: ‘Nu is het écht de vervuiler die betaalt’
  PREMIUM

  Chagrijn, maar ook begrip voor stijgende afvalkos­ten in Montfer­land en Zevenaar: ‘Nu is het écht de vervuiler die betaalt’

  ZEVENAAR/’S-HEERENBERG - Massaal brachten inwoners van Montferland en Zevenaar hun afval naar de milieustraat in december. Een maand waarin het altijd al filerijden is bij de aanbiedstations, maar dit keer was het twee keer zo druk. Vanwege een forse stijging van de afvaltarieven per 1 januari wilde iedereen maar al te graag nog even zijn rommel kwijt.
 1. Donorkind Maria daagt Arnhems ziekenhuis voor de rechter
  Play

  Donorkind Maria daagt Arnhems ziekenhuis voor de rechter

 2. Opnieuw hevige rellen en plunderingen in veel steden rond avondklok
  Play

  Opnieuw hevige rellen en plunderin­gen in veel steden rond avondklok

Liemers