Ik-Vertrek-doorzetster Wampie vindt na heftige tijd haar geluk in Lobith

LOBITH - Op Koningsdag stond Wampie voor de derde keer centraal in een aflevering van het tv-programma Ik Vertrek. De kersverse B&B-houdster in Lobith raakte velen met haar verhaal.

Toen ze binnenstond, wist Wampie Scholten het direct: dit is het. Het dubbele dijkhuis aan de Transeedijk in Lobith zou voor haar en de kinderen het nieuwe thuis worden.

,,Voor de vorm hebben we de rondleiding nog gedaan, maar ik wist meteen dat dit huis bij mij past. Groot genoeg en ook klein genoeg, een beetje rommelig, je kunt er van alles mee. Vrienden zeggen ook: het is een echt Wampie-huis.’’

B&B Madame is op Koningsdag officieel van start gegaan. De gasten hebben een eigen plek, maar kunnen aanschuiven voor een borrel of eten, als daar behoefte aan is. ,,Met onbekende mensen verhalen uitwisselen, dat is voor mij de clou. Goede gesprekken, joie de vivre, dat vind ik mooi.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers