JV 1507019 Lathum Springkussen / begin van Kidspret Springkussen Festival dat deze week in Lathum wordt gehouden/ Foto : Jan Ruland van den Brink
Volledig scherm
JV 1507019 Lathum Springkussen / begin van Kidspret Springkussen Festival dat deze week in Lathum wordt gehouden/ Foto : Jan Ruland van den Brink © Jan Ruland van den Brink

Kauwgum verboden en houd de sokken aan

FotoserieLATHUM - Een week lang kunnen liefhebbers van alle soorten en maten springkussens hun hart ophalen bij het Kidspret Spingkussen Festival bij recreatiepark De Veerstal in Lathum. 

Op kussens met bewegende onderdelen, een kasteel, octopus, klimkussens met glijbanen, een waterbaan, een stormbaan en een interactief spellenkussen met een combinatie van gamen en bewegen, worden kinderen en volwassenen uitgedaagd. Voor peuters zijn er aangepaste kussens en een ballenbak.

De springkussen-week in Lathum maakt deel uit van een festival-tour die het Ulftse bedrijf Mediavent deze zomer maakt. Na Lathum worden Lievelde, Voorst bij Gendringen, Borculo en Etten aangedaan. Advies van de organisatie aan de kinderen: houd de sokken aan. Eén van de spelregels van de organisatie: geen kauwgum.

Volledig scherm
© Jan Ruland van den Brink
Volledig scherm
© Jan Ruland van den Brink
Volledig scherm
© Jan Ruland van den Brink
Volledig scherm
© Jan Ruland van den Brink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers