Archieffoto: Impressie van Fashion Outlet Zevenaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto: Impressie van Fashion Outlet Zevenaar. © FOS/Stable

Komt ‘ie dan toch? Bouw Fashion Outlet Zevenaar moet binnen enkele maanden starten

ZEVENAAR - De bouw van Fashion Outlet Zevenaar moet begin 2023 starten. Dat heeft de gemeente Zevenaar laten weten. De realisatie van het koopjesparadijs met 85 tot 100 winkels op businesspark 7Poort staat al jaren op de planning, maar is om verschillende redenen telkens weer uitgesteld.

11 reacties

 • M.J. Jansen

  3 maanden geleden
  Dit project is gedoemd om te mislukken, de detailhandel redt het nu al niet, nee dan toch maar zo een grote massa weer, in ut centrum van Duiven en Zevenaar staat er van alles leeg en dan het verkeer straks nou nu al veel plezier mij niet gezien.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  3 maanden geleden
  En waar komt het personeel vandaan , nu al een probleem. We hebben al te veel winkels in dit land Stom plan En nog ellenlange files ook
 • Winfred Bor

  3 maanden geleden
  Outlet kan alleen maar komen samen met verlenging A15 op A12. Files zijn anders niet te overzien. Is nu elke dag al dikke file tussen Beek en Arnhem.
 • Michiel Dokter

  3 maanden geleden
  @Frans Appel het grote plan is om er ook een hotel in de buurt (aan de andere kant van de weg) te bouwen en daar komt ook de nieuwe aansluiting op de A12. En ook in Zevenaar is ruimte zat, vooral op 7Poort.
 • A.J.A. van Rossum

  3 maanden geleden
  Zulke economische activiteit is uitstekend. Nu moet Den Haag nog meewerken en onze koopkracht herstellen.