Koningin Maxima in 2018 te gast in Zevenaar. In het Musiater ondertekende zij een convenant voor beter muziekonderwijs op scholen in haar rol als erevoorzitter van Meer Muziek in de Klas.
Volledig scherm
Koningin Maxima in 2018 te gast in Zevenaar. In het Musiater ondertekende zij een convenant voor beter muziekonderwijs op scholen in haar rol als erevoorzitter van Meer Muziek in de Klas. © ANP

Koningin Máxima krijgt eerste Liemerse ‘spaarpas’ voor meer muziek in de klas

ZEVENAAR / ARNHEM - Tijdens een online bijeenkomst heeft koningin Máxima woensdag symbolisch de eerste Liemerse ‘spaarpas’ ontvangen voor meer muziek op school. Met zo'n pas sparen klanten van Zevenaarse ondernemers voor structureel muziekonderwijs voor alle basisschoolleerlingen in de Liemers. 

 1. Voedselbank Zevenaar zoekt nieuw pand: zónder houtrot en muizen, mét de juiste temperatuur
  PREMIUM

  Voedsel­bank Zevenaar zoekt nieuw pand: zónder houtrot en muizen, mét de juiste tempera­tuur

  ZEVENAAR - De voedselbank in Zevenaar is op zoek naar een ander pand. De huidige loods aan de Reisenakker, waar de voedselbank sinds 2012 is gevestigd, kampt met een reeks gebreken. ,,Twee jaar geleden wilden we het pand laten schilderen”, zegt Harry Scharrenborg, voorzitter van de Voedselbank Zevenaar. ,,De schilder wilde niet eens aan de klus beginnen, vanwege de slechte staat van het hout.”
 1. Dumoulin last een break in: 'werd langzaam ongelukkig'
  Play

  Dumoulin last een break in: 'werd langzaam ongelukkig'

 2. Twee geparkeerde auto's gaan in vlammen op in Tiel
  Play

  Twee geparkeer­de auto's gaan in vlammen op in Tiel

Liemers