Koningin Maxima in 2018 te gast in Zevenaar. In het Musiater ondertekende zij een convenant voor beter muziekonderwijs op scholen in haar rol als erevoorzitter van Meer Muziek in de Klas.
Volledig scherm
Koningin Maxima in 2018 te gast in Zevenaar. In het Musiater ondertekende zij een convenant voor beter muziekonderwijs op scholen in haar rol als erevoorzitter van Meer Muziek in de Klas. © ANP

Koningin Máxima krijgt eerste Liemerse ‘spaarpas’ voor meer muziek in de klas

ZEVENAAR / ARNHEM - Tijdens een online bijeenkomst heeft koningin Máxima woensdag symbolisch de eerste Liemerse ‘spaarpas’ ontvangen voor meer muziek op school. Met zo'n pas sparen klanten van Zevenaarse ondernemers voor structureel muziekonderwijs voor alle basisschoolleerlingen in de Liemers. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    8

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Liemers