Lars Banning kon na zes maanden eindelijk zijn geliefde van het vliegveld halen. Hun hereniging werd gefilmd door de NOS.
Volledig scherm
PREMIUM
Lars Banning kon na zes maanden eindelijk zijn geliefde van het vliegveld halen. Hun hereniging werd gefilmd door de NOS. © theo kock persfotografie

Lars (21) uit Babberich is eindelijk herenigd met zijn buitenlandse liefde

BABBERICH- Een vriendinnetje in Hongkong, dik 9000 kilometer van Babberich. Hoe kan dat? Lars studeert Sport, Gezondheid en Management en vertrok voor zijn minor zes maanden naar Hongkong. En daar ontmoette hij de liefde van z’n leven. „Dat had ik ook niet voorspeld, nee...”, zegt Lars.

5 reacties

 • Gertje

  10 maanden geleden
  Je heb gewoon gelijk.
 • KermitArnhem

  10 maanden geleden
  Vertel .... Ik zie gewoon een leuk stel.
 • Bouvrie

  10 maanden geleden
  Een foto is maar een momentopname. Niet iedereen vindt het prettig om te poseren voor een foto.
 • Marco

  11 maanden geleden
  Lars kijkt niet zo gelukkig op de foto...
 • Jaap

  11 maanden geleden
  Ik ken het. Mijn vrouw komt uit Ecuador. Als ik toen had geweten wat er allemaal op je afkomt, had ik de relatie misschien nooit doorgezet. Maar ik ben echt blij dat we het wel gedaan hebben. We zijn nu zielsgelukkig met elkaar, met haar dochter en onze zoon. Maar vele hordes moesten overwonnen worden, vooral voor mijn vrouw. Inmigratieprocedure, gemis van familie, taal en cultuurverschillen, zelfs discriminatie, vinden van een baan waarbij mijn vrouw beneden haar opleidingsniveau moet werken, ook al heeft ze het naar de zin. Ondanks alles voelt mijn vrouw zich thuis en zijn we erg gelukkig!

Liemers