Een lege supermarkt in Zevenaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Een lege supermarkt in Zevenaar. © Erik Hagelstein

Lekker, die rust in de supermarkt in Zevenaar: ‘Het liep echt niet storm’

ZEVENAAR – Het is eerste kerstdag, één uur ’s middags. Bedrijfsleider Rick Kalter doet de deur van de SPAR in de wijk Stegeslag dicht. Zijn winkel is één van de vier supermarkten in Zevenaar die bij wijze van uitzondering open mag op deze feestdag. En de enige die niet om zes uur, maar al vijf uur eerder afsluit.

6 reacties

 • Titus null

  2 maanden geleden
  Nou ja, elk doet het zoals het uitkomt wanneer eten in huis te halen, wie onregelmatige werktijden heeft moet wel op dergelijke dagen gaan, Maar voor anderen is het misschien niet nodig maar doen ze het voor verse broodjes, zoals in dit geval! Als uitje kan ik het niet zien, integendeel, alleen als noodzaak! Ga dus nooit op extra openingsdagen erheen. Plan zorgvuldig wat er moet gehaald ,en ga voor de hele week alles halen., vaker wil ik geen boodschappen hoeven doen.
 • Eelco .

  2 maanden geleden
  Mijnheertje Zomers snapt het helaas nog niet. De supermarkt is nu ook geen vervanging van een pretpark of dierentuin. En dat terwijl hij gezien zijn username toch aardig in de buurt van een risicogroep komt.
 • de heer Jan Zomers (68)

  2 maanden geleden
  De mensen willen onderhand wat anders dan de hele week supermarkt. Ze willen graag naar een tuincentrum, bouwmarkt, dierentuin of een pretpark. We moeten wachten tot 20 januari - de vraag is wie dan open mag? Supermarkten zijn de enige winkels die met de lockdown meer open mogen zijn.
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Niet normaal dat je meent op 1e kerstdag open te moeten zijn, en dan ook nog dom drammen.
 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  ik had die zaak gewoon dichtgelaten. de mensen hadden voor de kerst genoeg tijd om hun spullen te halen en dat hoeft echt niet met de kerstdagen.
 1. Demonstranten boos over 'satanisch' songfestivallied van Cyprus
  Play

  Demonstran­ten boos over 'satanisch' songfesti­val­lied van Cyprus

 2. Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome
  Play

  Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome

Liemers