Jan Nijlant van café Rooie Jan op zijn terras.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Nijlant van café Rooie Jan op zijn terras. © DG

Liemerse horeca zet uit protest terras buiten: ‘Het is gewoon frustrerend’

ZEVENAAR / DOESBURG - Van de bijna 75 ondernemers die zijn aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Liemers, doen er dinsdag zo’n 15 mee aan de actie Genoeg = genoeg. Hun terrassen zijn ingericht. Ze hebben posters opgehangen met de tekst ‘Parken vol = terras open. Want het kan veilig!’. 

3 reacties

 • Marco Jansen

  1 maand geleden
  Met gepaste afstand en buiten, maar ik denk zelfs binnen moet dit kunnen, echter dan wel aan regels houden en niet te vol en of te druk we moeten ondertussen een beetje terug naar het normaal ???.
 • Arie Haan

  1 maand geleden
  Zo zonde en echt verspilde energie, de regeltjes worden echt niet gemaakt in de Liemers. In Doetinchem zag ik ook een paar van dit soort hopeloze ondernemers met het idee dat ze wereldnieuws aan het maken waren. Zo jammer van de tijd.
 • theo houkes

  1 maand geleden
  Stelletje zeurpieten zijn jullie jullie roepen en schrewen maar uit protest terras open maar als het er op aankomt dan gaan we ineens dicht als je dan zo'n grote mond hebt moet je die boete ook op de koop toe nemen. En volgens mij hebben ze het nog niet zo slecht ik zie in mijn omgeving dat er nog steeds verbouwt word dat ze hun pand laten schilderen terwijl ze dat ook zelf kunnen doen tijd genoeg of is dit alles aftrekbaar van de belasting. En ik moet zeggen ik heb er nog geen een zien omvallen
 1. Emile Roemer: 'Liever op het terras dan een krat bier in het park'
  Play

  Emile Roemer: 'Liever op het terras dan een krat bier in het park'

 2. Misstanden bij natuurbeheer? 'Hart doet pijn als ik dit zie'
  Play

  Misstanden bij natuurbe­heer? 'Hart doet pijn als ik dit zie'

Liemers