Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Charel van Tendeloo

Mantelzorger in Zevenaar van kastje naar de muur voor ‘compliment’

ZEVENAAR - Mantelzorgers die het mantelzorgcompliment voor 2018 willen aanvragen bij Caleidoz, worden door de welzijnsorganisatie naar de gemeente verwezen. ,,Wij weten van niets”, zegt Frank Godschalk, mantelzorgcoach bij Mantelzorg Zevenaar, het nieuwe mantelzorgcentrum.

De welzijnsorganisatie is niet betrokken bij het plan van Zevenaar om dit jaar toch cadeaubonnen ter waarde van 200 euro te verstrekken. Welzijnsorganisatie Caleidoz betreurt de wijze van communiceren over het Zevenaarse mantelzorgcompliment. Tientallen mantelzorgers bellen of mailen met Caleidoz om de waardebonnen aan te vragen. Tevergeefs.  ,,Ons is niets bekend over nieuwe afspraken rond het mantelzorgcompliment”, zegt Godschalk. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Exclusief

Het beste van de Gelderlander
  1. Automobilisten gaan op de vlucht voor almaar oplopende files bij Arnhem en Zevenaar
    PREMIUM

    Automobi­lis­ten gaan op de vlucht voor almaar oplopende files bij Arnhem en Zevenaar

    DOETINCHEM/ZEVENAAR - De almaar oplopende files rond Arnhem en Nijmegen zorgen er voor dat steeds meer mensen pogingen doen deze te vermijden. Vanuit de Achterhoek zijn er verhuisbewegingen richting Arnhem en Nijmegen, en steeds meer automobilisten stappen bij de stations in de kernen rond Arnhem over op het openbaar vervoer. Ook verhuizen bedrijven naar filevrije gebieden en worden werkroosters aangepast.

Liemers