Volledig scherm
Eerbetoon aan Paco Geutjes © DG

Massaal medeleven getoond na overlijden Paco Geutjes (21) uit Spijk

ARNHEM/ SPIJK - Geschokte reacties op het overlijden van Paco Geutjes uit Spijk. Op internet hebben binnen enkele uren al vele honderden mensen hun medeleven betuigd over de dood van de 21-jarige voetballer, die afgelopen weekeinde zwaargewond raakte bij een ongeval op de Johan de Wittlaan in Arnhem.

Ook verschillende voetbalclubs hebben al hun condoleances overgebracht, zoals De Bataven (Gendt), Juliana ’31 (Malden), RKSV Driel, DCS (Zevenaar), Rohda Raalte en Achilles ’29 (Groesbeek). Geutjes voetbalde in het eerste elftal van RKHVV (Huissen), maar voetbalde eerder ook voor onder meer Achilles’29  en de Graafschap.

Geutjes zat samen met vier anderen in een Mercedes die in de nacht van vrijdag op zaterdag een elektriciteitsmast voor trolleybussen ramde.

Geutjes werd meteen in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis en daar in coma gehouden. Vanochtend maakte zijn familie bekend dat Geutjes aan zijn verwondingen is overleden.

Andere inzittenden

De politie wil niets zeggen over de toestand van de andere vier inzittenden, mannen van tussen de 18 en 21 jaar uit Lobith, Arnhem, Braamt en Duiven. Volgens bronnen zou een van hen ook in coma worden gehouden.

Naar de oorzaak van het ongeval wordt door de politie nog onderzoek gedaan. De politie heeft wel al het vermoeden dat er met hoge snelheid is gereden, getuige de staat van de auto na de botsing.

Volledig scherm
Op de Johan de Wittlaan in Arnhem heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een ongeval plaatsgevonden. © Persbureau Heitink

Liemers