Volledig scherm
PREMIUM
Dieye heeft mond en klauwzeer na een Ardennenkamp met het Liemers College. © susant sugeng

'Mond- en klauwzeer' na schoolkamp tussen koeienvlaaien in de Ardennen

ZEVENAAR - Meer dan de helft van de leerlingen en leraren ziek, en minstens één leerling met de menselijke variant van mond- en klauwzeer: het Liemers College in Zevenaar kijkt niet bepaald fijn terug op het Ardennenkamp van de derde klas.

,,De leerlingen moesten de tent opslaan op een veld vol koeienvlaaien’’, vertelt moeder Susant Sugeng wier zoon Dieye na het kamp te maken kreeg met met de hand- voet- en mondziekte. 

Niet alleen was het volgens haar onhygiënisch om de kinderen tussen de stront te laten bivakkeren, ,,er was ook maar één dixie die niet werd schoongemaakt en ze konden niet douchen.’’ 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Plofkraak Emmerik mislukte: vluchtende Nederlanders crashten in gestolen Audi RS3
    VIDEO

    Plofkraak Emmerik mislukte: vluchtende Nederlan­ders crashten in gestolen Audi RS3

    EMMERIK / ZEVENAAR - Twee mannen die omkwamen bij een verkeersongeluk op de A12 bij Zevenaar hadden kort daarvoor met een derde verdachte geprobeerd een geldautomaat te kraken in Emmerik. Het drietal onderbrak de plofkraak om nog onduidelijke redenen. Van die poging zijn wel videobeelden waarop de drie te zien zijn. Op die beelden is ook het kenteken te zien van de in Herne gestolen grijze Audi RS3 waarin zij later verongelukten.

Liemers