Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Mondkapje dragen op bezoek bij oma? Op de ene plek moet dat wel in de Liemers, maar elders niet

ZEVENAAR/ DUIVEN - Ga je bij je grootouders op bezoek in een verzorgingstehuis in de Liemers? Dan kan het maar zo dat je bij de ene plek géén mondkapje op hoeft, terwijl elders iedereen gemaskerd rondloopt.

6 reacties

 • Bernard Borgstein

  1 jaar geleden
  Rock Witten, In Colombia 2415 doden door corona, in Nederland 1046 (alles gerekend per milj. inwoners) Ook de Europese landen met de strengste mondkapjesplicht hebben meer doden. (bron JHU corona dashboard) Daarom is http://e.de Bruijne van het A'dam UMC geen voorstander van mondkapjes in de strijd tegen het coronavirus."Bij juist gebruik, de juiste draagduur én de juiste mondkapjes kunnen ze werken. Maar bij verkeerd gebruik vergroot je met een mondkapje juist de kans op besmetting."
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Als opa en oma... en de zorgverleners gevaccineerd zijn, dan is een mondkapje niet nodig.
 • Rock Witten

  1 jaar geleden
  In Medellín, een stad van 3,7 miljoen, in Colombia loop 99% van de mensen met een mondkapje uit voorzorg. Deze mensen hebben echt respect voor elkaar, in Nederland in men zeer onverschillig.
 • Louis Jansen

  1 jaar geleden
  Dus geen voorzorgmaatregelen maar zoals in Nederland gebruikelijk is, de put dempen als het kalf verdronken is.
 • Mark Vd heijden

  1 jaar geleden
  Is de heer Sanders tegenwoordig ook al viroloog? Schandalig om Russische roulette te spelen met de gezondheid van de meest kwetsbare groep in onze samenleving. Wachten tot de besmettingen oplopen.. dan is het kwaad al geschied. Wellicht kan hij zich beter gaan richten op het werven van personeel, in deze tijd is dat al moeilijk zat. Al helemaal voor Percura zorg.